Thermo-Tech, jouw partner voor comfortabel wonen

Ons team van experts beschikt over jarenlange ervaring in de installatie van batterijen en zonnepanelen, laadpalen, verwarming, sanitair, airconditioning, badkamerrenovatie, ventilatie en elektriciteit.

Van kleine oplossingen tot totaalprojecten

Thermo-Tech is een innovatief bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de bouw- en installatiesector. Als zaakvoerder zet Jasper Auwers zich samen met zijn volledige team vol overgave in om jouw leven beter te maken, door het installeren van kwalitatieve oplossingen in jouw woning.

Wij geloven dat duurzame en kwalitatieve technieken van essentieel belang zijn voor uw comfort en welzijn. Daarom bieden wij een brede waaier aan diensten aan, waaronder de installatie van airconditioners, warmtepompen, ventilatie en verwarmingssystemen.

Professioneel advies en kwalitatieve installaties

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professioneel advies om ervoor te zorgen dat uw installatie aan uw specifieke behoeften voldoet.

Ons team van experts staat klaar om jouw te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid bij al onze projecten, groot of klein.

Waarom kiezen voor Thermo-Tech?

Jarenlange ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij perfect wat er nodig is om een project succesvol af te ronden en kunnen we advies geven over de beste aanpak.

Uitstekende klantenservice

Klanten waarderen een onze goede klantenservice, inclusief snelle reactietijden op vragen, duidelijke communicatie en transparantie in het hele proces.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij leveren enkel duurzaam werk van hoge kwaliteit en werken enkel met de beste merken. Zo ben je verzekerd van jarenlang genot van je installaties.

Klaar om je droomproject te realiseren?

Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken. We komen graag bij je langs om te bespreken hoe we je kunnen helpen.