Bespaar op je energiefactuur met onze zonnepanelen en thuisbatterijen

Bij Thermo-Tech geloven we in de kracht van de zon als een onuitputtelijke energiebron. Door te investeren in zonnepanelen en thuisbatterijen draag je niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar bespaar je ook op jouw energierekening. Het opwekken van jouw eigen groene energie zorgt ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van externe energieleveranciers of schommelende tarieven. En dankzij de thuisbatterijen heb je nu ook de vrijheid om te kiezen wanneer je jouw eigen opgewekte energie gebruikt.

Het juiste rendement voor ieder dak

De installatie van zonnepanelen kan je flink wat opleveren, maar verschillende factoren beïnvloeden het rendement van jouw installatie. Denk aan de helling en richting van het dak, de locatie en de mate van schaduw.

Ook de kwaliteit en productie van de zonnepanelen zijn bepalend. Onze ervaren installateurs beschikken over de juiste expertise om voor jou de perfecte installatie te realiseren. Zo kan jij vertrouwen op een rendement op maat en een professionele installatie tot in de kleinste details afgewerkt. Bij Thermo-Tech beschikken we over een erkend certificaat voor de installatie van zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen.

Zonnepanelen met slimme batterijen

Ervaar de kracht van duurzaamheid op elk moment met onze geavanceerde combinatie van zonnepanelen en batterijsystemen. Wanneer de zon schijnt, wekken de zonnepanelen energie op en voorzien ze je huis van elektriciteit. Wat dit systeem echt revolutionair maakt, is de integratie van batterijtechnologie.

De overtollige energie die overdag wordt gegenereerd maar niet direct wordt gebruikt, wordt opgeslagen in de batterijen. Dit opgeslagen vermogen wordt dan 's avonds of op bewolkte dagen ingezet om je huis draaiende te houden. Dit betekent onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet en de mogelijkheid om je eigen groene energie te benutten, dag en nacht.

Waarom zonnepanelen?

Kostenbesparing

Het gebruik van zonnepanelen en thuisbatterijen kan leiden tot een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het opwekken en opslaan van je eigen energie betekent dat je minder afhankelijk bent van energieleveranciers en dus minder hoeft te betalen voor energie.

Duurzaamheid

Door gebruik te maken van zonnepanelen en thuisbatterijen draag je bij aan een groenere toekomst. Het opwekken van eigen groene energie vermindert de CO2-uitstoot en helpt de klimaatverandering tegen te gaan.

Onafhankelijkheid

Met zonnepanelen en thuisbatterijen ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en energieleveranciers. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot je eigen energie, zelfs tijdens stroomstoringen of blackouts.

Recente realisaties

Onze merken

Veelgestelde vragen

Jij hebt vragen, wij hebben antwoorden. Is er toch nog iets niet duidelijk? Contacteer ons!

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor mijn woning?

Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, hangt af van je energieverbruik en de beschikbare oppervlakte op je dak. Een professionele installateur kan een nauwkeurige schatting maken op basis van jouw situatie.

Wat is de levensduur van zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben een levensduur van minstens 25 jaar. Na die periode kan de opbrengst nog steeds hoog zijn, maar er kan wel een afname optreden.

Heb ik een thuisbatterij nodig als ik zonnepanelen heb?

Een thuisbatterij is niet verplicht, maar kan wel interessant zijn om de overtollige energie die de zonnepanelen produceren op te slaan voor later gebruik. Dit kan vooral interessant zijn bij een variabel energietarief of als je veel energie verbruikt buiten de piekuren.

Kan ik zelf mijn zonnepanelen installeren?

Het wordt aangeraden om de installatie van zonnepanelen over te laten aan een professionele installateur. Deze heeft de nodige kennis en ervaring om de installatie veilig en efficiënt uit te voeren.

Kan ik nog steeds elektriciteit gebruiken als mijn stroom uitvalt en ik een thuisbatterij heb?

Ja, als je thuisbatterij correct is geïnstalleerd, kan deze ervoor zorgen dat je nog steeds elektriciteit hebt als de stroom uitvalt. Afhankelijk van de grootte van de thuisbatterij en het energieverbruik, kan dit echter beperkt zijn tot enkele uren.

Klaar om je droomproject te realiseren?

Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken. We komen graag bij je langs om te bespreken hoe we je kunnen helpen.