Elektriciteitswerken & verlichting op maat

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor de installatie of renovatie van uw elektrische installatie? Dan bent u bij Thermo-Tech aan het juiste adres. Onze professionele elektriciens hebben de kennis en ervaring om uw elektriciteitsproject tot in de puntjes uit te voeren, met beperkte slijp- of breekwerken.

Maar daar blijft het niet bij. Naast onze elektriciteitswerken bieden we ook een uitgebreid assortiment aan verlichtingsdiensten. We adviseren u graag bij de keuze van de juiste verlichting, afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om het verlichten van uw kantoor, woning, tuin of bedrijfsruimte, wij hebben de oplossing voor u.

Gedreven team van specialisten

Onze elektriciens en verlichtingsspecialisten zijn gedreven om elk project tot in de kleinste details uit te voeren. We zorgen voor een vlotte installatie en een perfecte afwerking, waarbij veiligheid en duurzaamheid voorop staan.

Bij Thermo-Tech streven we ernaar om onze klanten een hoogwaardige en betrouwbare service te bieden. We lossen elk elektrisch probleem op een veilige en kundige wijze op en doen steeds ons uiterste best om zo snel mogelijk uw problemen te verhelpen.

Recente realisaties

Onze merken

Klaar om je droomproject te realiseren?

Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken. We komen graag bij je langs om te bespreken hoe we je kunnen helpen.