Geniet het hele jaar door van comfort met onze professionele airco-installaties

Of u nu op zoek bent naar verkoeling tijdens de zomermaanden of duurzame verwarming in de winter, wij bieden oplossingen op maat van uw behoeften en budget. Onze gecertificeerde installateurs zijn experts in het installeren van energiezuinige en milieuvriendelijke apparaten die voor optimaal comfort zorgen en tegelijkertijd zorgen voor een besparing op uw energierekening.

Met de huidige premies en subsidies is het nu het perfecte moment om over te stappen op een duurzamer en efficiënter alternatief voor traditionele verwarming en koeling.

Creëer een gezond binnenklimaat met onze energiezuinige airco's

Bij Thermo-Tech weten we hoe belangrijk een gezond binnenklimaat is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment energiezuinige airco's en warmtepompen die niet alleen voor hoog comfort zorgen, maar ook voor een uiterst laag energieverbruik. Met onze totaaloplossingen creëren we een duurzaam en comfortabel binnenklimaat dat bijdraagt aan een gezonde leefomgeving.

Wat zijn de voordelen van airconditioning?

Comfortabele temperaturen

Airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur binnenshuis, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Het creëert een comfortabele omgeving om te wonen, werken, slapen of ontspannen, wat vooral belangrijk is tijdens de warmere zomermaanden.

Gezonde lucht

Airconditioning zorgt ook voor een betere luchtkwaliteit binnenshuis door de lucht te filteren en te ontvochtigen. Dit kan helpen om allergenen, stof, pollen, schimmels en andere verontreinigende stoffen te verminderen, wat vooral nuttig is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Energiebesparing

Moderne airconditioners zijn zeer energiezuinig en verbruiken minder elektriciteit dan oudere modellen en andere vormen van koeling. Dit kan leiden tot lagere energierekeningen en een verminderde impact op het milieu, terwijl nog steeds een comfortabele temperatuur in huis wordt gehandhaafd.

Recente realisaties

Onze merken

Veelgestelde vragen

Jij hebt vragen, wij hebben antwoorden. Is er toch nog iets niet duidelijk? Contacteer ons!

Hoe werkt airconditioning?

Airconditioning werkt door warme lucht in een ruimte te verwijderen en te vervangen door koude lucht. Het proces begint bij de airconditioner zelf, waarbij een koelvloeistof wordt gebruikt om warme lucht uit de ruimte te absorberen en naar buiten te verplaatsen, waardoor koele lucht de ruimte binnenkomt.

Welke soorten airconditioning zijn er?

Er zijn verschillende soorten airconditioningssystemen beschikbaar, zoals raam-, draagbare, split-, multi-split-, centrale en geavanceerde systemen. De keuze hangt af van de grootte en indeling van de ruimte, het budget en de persoonlijke voorkeuren.

Wat zijn de kosten van airconditioning?

De kosten van airconditioning kunnen variëren afhankelijk van het type systeem, de grootte van de ruimte en de installatiekosten. Gemiddeld kost een airconditioner tussen de €500 en €5.000, inclusief installatie.

Hoe vaak moet airconditioning worden onderhouden?

Airconditioners moeten regelmatig worden onderhouden om efficiënt te blijven werken en om te voorkomen dat ze defect raken. Dit omvat het vervangen van filters, het controleren van koelvloeistofniveaus en het inspecteren van de unit op tekenen van slijtage.

Hoeveel geluid maakt airconditioning?

De hoeveelheid geluid die een airconditioner maakt, varieert afhankelijk van het type systeem en de grootte van de unit. Over het algemeen maken draagbare en raamunits meer lawaai dan centrale of split-systemen. Het is belangrijk om het geluidsniveau van een airconditioner te controleren voordat u er een koopt, vooral als u gevoelig bent voor lawaai.

Klaar om je droomproject te realiseren?

Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken. We komen graag bij je langs om te bespreken hoe we je kunnen helpen.